Lana Jurčević se nakon sedam transformacija odlučila jednu emisiju odmoriti. U ovoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” odabrala je jockera koji je umjesto nje postao Jessie J.

Plesni trener Igor Barberić uskočio je umjesto Lane na našu pozornicu i pokazao svoje vokalne, ali i plesne vještine koje su neupitne!

Igor Barberić kao Jessie J

Nevjerojatno! Nevjerojatno! Apsolutno predivno!”, komentirala je Nives Ivanković gostujuća članica žirija. Sandra Bagarić rekla mu je kako suvereno vlada scenom i dodala: ”Ti si lepršav, koreografija je nešto što je tvoj teren. Moram ti prenijeti pozdrave od Martine Tomčić koja je hvalila i vaš rad!”.

Igor Barberić kao Jessie J

Lana Jurčević komentirala je svoj slobodan tjedan. ”Mislim da je to jedan dobar antistres program. Psihički se odmoriš nema stresa, iako ne mogu reći da sad imam puno manje obaveza”. Za odabir jockera ima samo riječi hvale: ”Igor je osoba koja je jako cijenjena u svom svijetu, ali i van svog kazališnog, plesnog, scenskog, koreografskog svijeta. On je multitalentiran!”

Igor Barberić kao Jessie J

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.