Vrhunskom vokalnom i koreografskom izvedbom Filip Dizdar odnio je pobjedu u osmoj epizodi najgledanijeg glazbeno zabavnog showa ‘‘Tvoje lice zvuči poznato”. Kao Jason Derulo u sjajnom je falsetu otpjevao pjesmu ”Want To Want Me”.

Žanamari Perčić nam je donijela kraljevski nastup u ulozi legendarnog Princea, a na bodovnoj ljestvici je zauzela drugo mjesto. Izvedba sentiša ”Purple Rain” bila je fantastična kao i cjelokupna transformacija koja je bila izuzetno dobro pogođena.

Dobro raspoloženje kod publike podigla je Ana Maras Harmander mini koncertom u ulozi legendarnog Miše Kovača. Njena imitacija bila je pun pogodak te je izazvala pravo oduševljenje kao što je uobičajeno na Mišinim koncertima. Već prvom pjesmom ”Svi pjevaju, ja ne čujem” podigla je publiku na noge, koja je u ‘transu’ ostala i sve do emotivne završnice sa ”Nikoga nisam volio tako”.

Joker Lane Jurčević zablistao je na pozornici. Kako i ne bi kada je njen jocker bio talentirani koreograf i plesni trener showa Igor Barberić, koji je osim plesnih pokreta još jednom pokazao i veliko vokalno umijeće. Sjajna imitacija, ženskog zahtjevnog vokala Jessie J u falsetu naišla je na brojne pohvale žirija, njegova izvedba ”Bang, bang” sve je oduševila.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!