Svaka sezona zabavnog shova ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nove zanimljivosti i novine. Njih u četvrtoj sezoni uopće ne manjka.

U novim nastavcima stiže novost u obliku HOLOGRAMA. U ovoj sezoni bit će situacija u kojima će kandidati izvesti i posebne duete, i to na način da on/ona bude oba izvođača. Naime, neki nastupi bit će ranije snimljeni i hologramski prikazani na samoj pozornici, odmah uz natjecatelja transformiranog u drugog izvođača čiji će dio izvoditi regularno na sceni na samom snimanju emisije.

Kandidati 4. sezone TLZP

Hologram će se projicirati na projekcijskoj foliji i tako će gledatelji po prvi puta u jednom zabavnom showu svjedočiti nevjerojatnom iskustvu izvedbe, odnosno dvostrukoj transformaciji natjecatelja showa.

Damir Kedžo pobjednik treće sezone TLZP

Podsjetimo, ovaj zabavni show je humanitarnog karaktera, tako da će nakon svake emisije pobjednik u ime Nove TV donirati 10 000 kuna humanitarnoj udruzi po vlastitom izboru.

Damir Kedžo pobjednik treće sezone TLZP svi nastupi

Trinaesta emisija donijet će ime i četvrtog pobjednika showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, no do tada kandidate čeka niz priprema za spektakularne nastupe.

Kandidati 4. sezone TLZP

Novu zabavnu epizodu showa ”Tvoje lice zvuči poznato” ne propustite pogledati već ove nedjelje od 20:00 na Novoj TV! Pratite sve novosti o showu na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube