U nedjelju smo imali priliku vidjeti zanimljive transformacije naše vesele osmorke u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”. Ukupni poredak promjenjiv je i nestalan, a trenutno je u vodstvu Ana Maras Harmander koja je u prošloj epizodi bila zvijezda Eurovizije Verka Serduchka.

Na drugom je mjestu Damir Kedžo kojemu uloga Doris Dragović nije pomogla zaraditi visoke bodoveiako se za nju posebno pripremao. Transformacija svidjela samoj Doris koja je komentirala: ‘‘Damir me toliko razveselio svojom imitacijom da mi se u momentima činilo da je sličniji Doris Dragović od mene”.

Za razliku od Kedže Lana Jurčević je svojom transformacijom u Davora Gobca zaradila koji bod više što ju je postavilo na visoko treće mjesto. Njen je nastup u svom stilu komentirao frontmen grupe Psihomodo pop rekavši: ”Zgodan momak je taj Gobac, baš seksi. Inače ozbiljno govoreći ovo je možda i najbolje odglumljena uloga Psihomodo popa. Sviđa mi se! Bravo mlada damo”.

Hanu Hegedušić, koja je četvrta, gledali smo kao Christinu AguileruHana nije veliki fan ove popularne pjevačice, ali svoju je transformaciju odradila tako da ni u jednom trenu to nismo mogli primijetiti, pa čak ni naslutiti.

Transformacija u Louisa Armstronga osigurala je Filipu Dizdaru pobjedu, a skupljeni su ga bodovi pozicionirali na peto mjesto ukupnog poretka. Filip je uživao u transformaciji, a ovo je njegova druga pobjeda. Prva je bila transformacijom u Jasona Derula.

Odmah iza Filipa na bodovnoj se ljestvici smjestio Matteo Cetinski i time zauzeo šesto mjesto. Matteo je kao Freddie Mercury izveo hit ”Living on My Own” i rasplesao se po cijeloj pozornici. Priuštio nam je nastup za pamćenje, iako ga je u početku bilo strah kako će izvesti ovu transformaciju jer nije želio pokvariti lik i djelo velikog osnivača Queena

Žanamari Perčić našla se na pretposljednjem mjestu naše ljestvice. Njena nevjerojatna sličnost s Vlatkom Pokos nije joj pomogla osvojiti žiri. Žana nam je nakon nastupa rekla kako ju je publika šokirala, te se u nekim trenutcima uopće nije čula.

Na veliku žalost svih ljubitelja društvenih mreža na posljednjem mjestu ljestvice showa ”Tvoje lice zvuči poznato” nalazi se Fil Tilen. On se odmarao u nedjeljnoj emisiji, a njegov kolega iz reperskih krugova Baby Dooks kao jocker preuzeo je transformaciju u Nikolu Koju.

Kako ste zadovoljni poretkom bodovne ljestvice, što biste promijenili i tko vam je favorit komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip! Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.