Kao i svake nedjelje do sada stalnoj postavi našeg žirija showa ”Tvoje lice zvuči poznato” pridružuje se novi član. Sutra ćemo imati priliku vidjeti jednog od najpopularnijih lica domaće estrade, zgodnog pjevača Ivana Zaka!

Ivan Zak

Ivan će uz Tomu in der Mühlena, Sandru Gagarić i Gorana Navojca komentirati, a naposljetku i ocjenjivati naših sedmero kandidata i jockera, za kojeg se ovoga puta odlučio Fil Tilen.

Fil Tilen

”Mogu reći da će mi u žiriju biti vrlo interesantno. Izvođači su uvjerljivi i komični u isto vrijeme. Svoju kvalitetu spajaju sa šalom i na svoj račun, ali i na račun osobe u koju se transformiraju. Uz show ”Tvoje lice zvuči poznato” nikome ne može biti dosadno”, rekao nam je Ivan Zak.

Obzirom da je Zak pjevač, zanimalo nas je kako će mu biti ocjenjivati svoje kolege, jer se neki od naših kandidata profesionalno bave pjevanjem. ”Nije ovdje bitno samo pjevanje. Bitan je cjelokupni dojam, dakle kako netko dočara energiju određenog pjevača kojeg imitira, a ne samo glasovne mogućnosti” objasnio je Ivan koji je obećao da neće biti pretjerano strog u ocjenjivanju.

Nije nam želio otkriti imena favorita, ali smo ipak izvukli od njega da postoje čak dva natjecatelja ili natjecateljice koje su mu posebno zapele za oko! Tko su vaši favoriti i što mislite tko bi mogao pobijediti u sljedećoj emisiji komentirajte nam!

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti o showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.