Nakon oduševljenja s otkrićem holograma u petu emisiju showa ”Tvoje lice zvuči poznato” ulazimo jednako entuzijastično. Ovoga puta hologramski zadatak pripao je Ani Gruici koja će utjeloviti dvije legende, Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika.

Ana Gruica kao Boris Dvornik

Prošlotjedni pobjednik Bojan Jambrošić postat će Nina Badrić. Kaže kako će ovo za njega biti izazov jer po prvi puta ima konkretu koreografiju uz koju je potrebno i pjevati.

Bojan Jambrošić kao Nina Badrić

Daniel Bilić zadovoljan je novom transformacijom u Will Smitha, ali nije zadovljan količinom teksta koji mora zapamtiti. Daniel je istaknuo kako mu je rap jako blizak obzirom da ga je slušao kao dječak.

Nives Celzijus kao Olivia Newton John

Nives Celzijus transformirat će se u Oliviju Newton John. Nives nije presretna odabirom gljive jer je po njenom mišljenju Olivia njena suprotnost. Ova je točka za nju premirna, no sigurni smo da će vrckava Nives unijeti malo svoje energije u ovaj nastup.

Dalibor Petko kao Las Ketchup

Dalibor Petko priuštit će gledateljima zasigurno još jednu nezaboravnu transformaciju u članicu grupe Las Ketchup. Pjevat će njih najpoznatiji hitAsereje”, a s tekstom se još ne snalazi najbolje.

Ivana Mišerić kao New Kids on the Block

Ivana Mišerić ući u lik pjevača grupe New Kids On The Block. Za neke je ovo najveći boy bend svih vremena, dok se drugima ipak više sviđaju Backstreet Boysi. Čak je i Ivana u ovoj drugoj skupini, no to se u njenom nastupu zasigurno neće dati ni naslutiti.

Mia Anočić-Valentić kao Magazin

Mia Anočić-Valentić postaje Ljiljana Nikolovska iz grupe Magazin. Mia je rekla kako ju ova izvedba podsjeća na onu u kojoj je utjelovila Sanju Doležal. Obzirom da je tada pobijedila, puno očekujemo od ove mlade i talentirane glumice.

Mario Roth kao Gipsy Kings

Mario Roth otpjevat će hitove grupe Gipsy Kings. Hoće li biti zabavan kao i u dosadašnjim transformacijama imat ćete priliku vidjeti već u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Sminkanje

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, InstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr