Nakon što su se dojmovi šeste epizode polako slegli naši su kandidati počeli s ozbiljnim pripremama za svoje nove uloge.

Ivana Mišerić kao Justina Timberlake

U prošloj epizodi nismo imali priliku vidjeti hologram, no zato ćemo u sedmoj nadoknaditi propušteno. Pobjednica Ivana Mišerić okušat će se u novoj tehnologiji. Dobila je duet Justina Timberlakea i Michaela Jacksona.

Bojan Jambrošić kao Mišo Kovač

Bojan Jambrošić postat će jedinstveni Mate Mišo Kovač. Bojan je svjestan kolika je Mišo Kovač legenda, pa će se maksimalno potruditi dati sve od sebe kako bi ga što vjernije predstavio. Priznaje da mu je publika glavni adut!

Mia Anočić-Valentić kao Cesaria Evora

Mia Anočić-Valentić postaje Cesária ÉvoraCesária dolazi iz Zelenortske Republike, a poznata je pod nazivom bosonoga diva. Ova je pjevačica socijalno osviještena i na sceni se vrlo često pojavljuje bosonoga kako bi apelirala na velik broj siromašnih u svojoj zemlji.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Dalibora Petka vidjet ćemo u ulozi nažalost preminule Amy Winehouse. Ova je britanska pjevačica bila poznata po svom specifičnom vokalu pa je pred Petkom veliki izazov. Za nju kaže da je bila nevjerojatna umjetnica, što mu zadaje dodatan pritisak.

Ana Gruica kao Salt-N-Pepa

Anu Gruicu nakon transformacije u Tajči čeka nešto sasvim drugačije. Ana će utjeloviti pjevačicu grupe Salt-N-Pepa. Oni su američki hip hop trojac koji je najveću slavu stekao 90-ih godina. Ana je uzbuđena oko ove transformacije, no očekivala je da će biti barem malo lakše.

Mario Roth kao Patrick Swayze

Zanimljivo će svakako biti vidjeti i nastup Maria Rotha  koji će dočarati scenu iz filma Prljavi ples u liku Patricka Swayza. Mario se veseli pokazati svoje plesne sposobnosti, pa smo sigurni da će ovaj nastup odlično odraditi.

Daniel Bilić kao Alka Vuica

John Travolta iz prošle emisije, odnosno radijski voditelj Daniel Bilić saznat će što znači biti Alka Vuica na jedan dan. Alka je multitalent! Pjevačica, spisateljica i TV-novinarka. Jedna je naša natjecateljica u prošloj sezoni utjelovila Alku! Znate li koja? 

Nives Celzijus kao Severina

Nives Celzijus gledat ćemo kao Severinu iz mladih dana. O Severininoj popularnosti svjedoči činjenica da je uz mnogobrojne nagrade osvojila i onu za najtiražnijeg izvođača desetljeća u Hrvatskoj. Sigurni smo da će nastup Nives Celziju također biti za nagradu, iako ona sama kaže da je pred njom velika borba.

šminka tlzphr

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.