Nakon što su se dojmovi druge epizode zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, u kojoj je pobijedila Ivana Mišerićslegli naši su se kandidati počeli pripremati za nove nastupe.

Ivana Mišerić kao Kiss

Pobjednica Ivana mijenja žanr u odnosu na prošlu epizodu i postaje opasna rokerica. Utjelovit će osebujan Kiss, koji su poznati po svojim maskama i kostimima koje nose na nastupima pa se posebno veselimo vidjeti ovaj performans.

Nives Celzijus kao Shakira

Na veselje i oduševljenje mnogih Nives Celzijus napokon ćemo vidjeti u ženstvenom izdanju. Nakon dvije muške transformacije Nives postaje Shakira.

Mario Roth kao Danijela Martinović

Mario Roth ove nedjelje postaje Danijela Martinović. Kaže kako mu se sviđa vrckava i simpatična Danijela i da ga po energiji podsjeća na njega. Uzbuđen je zbog ove transformacije te je u pripremama da je što bolje utjelovi.

Dalibor Peko kao Spice Girls

Nakon što je Petko napravio TLZP Dernek kao Željko Bebek ovoga će puta postati jedna od pjevačica grupe Spice Girls. Našalio se i rekao kako je napokon dobio izvođača kojeg osobno ne poznaje, pa se ne mora pribojavati reakcija nakon nastupa.

Bojan Jambrošić kao Omi

Bojan Jambrošić nakon Rozge kreće u inozemne vode. Postaje Omi zbog kojega će po prvi put proći proces tamnjenja kože. Ovaj pjevač, podrijetlom s Jamajke, svjetsku je slavu stekao hitom “Cheerleader” koju će Bojan pjevati.

Mia Anočić-Valentić kao Sanja Doležal, Novi Fosili

Miu Anočić-Valentić gledat ćemo kao Sanju Doležal iz Novih fosila, Danijel Bilić postaje Pitbull, a Ana Gruica Ilan Kabiljo.

Ana Gruica kao Ilan Kabiljo

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu ”Tvoje lice zvuči poznato”, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.