Četvrta epizoda četvrte sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznatoprepuna je zanimljivosti, zabavnih transformacija, ali i jedne novine koju do sada nikada prije nismo imali priliku vidjeti.

Mia Anočić-Valentić kao Fergie, Black Eyed Peas

Već u sljedeću nedjelju gledat ćemo naše kandidate u novim transformacijama. Pobjednicu Miu Anočić Valentić vidjet ćemo u ulozi pjevačice grupe Black Eyed Peas.

Mario Roth kao Guns 'n' Roses

Mario Roth ovoga puta neće mijenjati spol jer postaje pjevač grupe Guns’n’Roses. Mario priznaje kako nikad nije slušao Gunse, pa nas zanima hoće li se to na njegovom nastupu primjetiti.

Dalibor Petko kao Prljavo Kazalište

Nakon Spiceica Dalibor Petko ponovno se vraća na domaću glazbenu scenu. Nastupit će kao pjevač grupe Prljavo kazalište.

Ana Gruica kao Katy Perry

Ana Gruica veseli se postati Katy Perry. ”Mislim da bi to moglo biti dobro! Malo je karikaturica, pa se može s tim i poigrati”, izjavila je Ana.

Ivana Mišerić kao Ottawan

Ivana Mišerić otpjevat će pjesmu grupe Ottawan. Izvest će pjesmu ”Disco”, a kaže, najteže će joj biti plesati i pjevati istovremeno.

Daniel Bilić kao Nives Celzijus

Jedna od najzanimljivijih transformacija bit će ona Daniela Bilića koji će se transformirati u kolegicu Nives Celzijus, dok ćemo Nives gledati u liku Zvonka Bogdana.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek i Doris Dragović

Po prvi puta imat ćemo priliku vidjeti što je to hologram zahvaljujući transformaciji Bojana Jambrošića. Na gljivi ga je zadesio duet Jacquesa i Doris.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.