Od kazališnih brojeva islandske pjevačice, do moderne glazbe megapopularnih zvijezda – nova epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nam zanimljive i do sada neviđene transformacije.

Hana Hegedušić kao Zdravko Člić

Nakon Mattea Cetinskog zadatak transformacije u Zdravka Čolića dobila je i Hana Hegedušić. Za razliku od Mattea i njegove emotivno nabijene izvedbe ”Ti si mi u krivi” koja je dovela do suza i mogućih poziva hitne, Hana će ove nedjelje izvesti Čolinu pjesmu ”Glavo luda”.

Hana Hegedušić kao Zdravko Člić

Hana će za ovu prigodu između ostalog  dobiti i dlakavo poprsje.”Kad sam bila mala znala sam sve njegove pjesme” – izjavila je Hana koja se sa zadovoljstvom prisjetila svog djetinjstva i prionula pripremama za ovu točku, veliki Čolićev hit iz 1977.godine.

Ana Maras Harmander kao Bjork

Anu Maras Harmander vidjet ćemo kao Bjork, a to je prvi put da je netko za zadatak u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” dobio ovu islandsku pjevačicu. Bjork je poznata po svom neobičnom izričaju u kojem kombinira od rocka, jazza i elektronike, pa sve do klasične glazbe.

Damir Kedžo kao The Weeknd

Žanamari Perčić postaje Krunoslav Kićo Slabinac, a Damir Kedžo otpjevat će od grupe The WeekendI cant’ feel my face”. Za ovaj nastup Kedžo je izjavio: ”Opet ću biti dugo u šminki, bit ću druge boje.”

Matteo Cetinski kao Kylie Minogue

Matteo Cetinski u prošlotjednoj je emisiji dijelio transformaciju sa Hanom. Naime, oboje su bili Cher! U ovoj epizodi opet ima priliku izgledati i osjećati se kao žena jer mu je gljiva dodijelila transformaciju u Kylie Minogue.

Matteo Cetinski kao Kylie Minogue

Kako smo najavljivali Lana Jurčević postaje Justin Bieber! Nakon pauze i iskorištenog jockera Lana odmorna kreće u ovu transformaciju, kojoj se, kako kaže, jako veseli!

Lana Jurčević kao Justin Bieber

Lepršave haljinice, puno koreografije i zahtjevan scenski nastup ne čekaju ovaj put Fil Tilena. Njegovo najozbiljnije izdanje imat ćemo priliku gledati ove nedjelje kada Fil postaje Frank Sinatra!

Fil Tilen kao Frank Sinatra

Ne propustite novu emisiju ”Tvoje lice zvuči poznato” ove nedjelje! Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti o showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.