Trenutno smo na pola puta do proglašenja pobjednika četvrte sezone najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Redsolijed tablice je nepredvidljiv kao i gljiva koja iz nedjelje u nedjelju sve više iznenađuje našu TLZP osmorku.

Bojan Jambrošić kao Kool And The Gang

Bojan Jambrošić transformirat će se u pjevača sastava Kool & The Gang. To je američki funk-blues band koji je bio popularan 70-ih i 80-ih godina. Veselimo se Bojana vidjeti u takvom novom izdanju.

Mia Anočić-Valentić kao Bizzo, Bolesna Braća

Mia Anočić-Valentić postaje Bizzo iz Bolesne braće. Ova je mlada glumica na samom početku showa rekla kako bi voljela repati, pa joj se želja i ostvarila.

Nives Celzijus kao Coolio

Njena kolegica Nives Clezijus također će zarepati. Imat ćemo je priliku vidjeti kao repera umjetničkog imena Coolio.

Daniel Bilić kao John Travolta

Filmske trenutke u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” imat ćemo zahvaljujući radijskom voditelju Danielu Biliću. Daniel Bilić transformirat će se u Johna Travoltu i zaplesati na hit iz filma Pakleni šund. Daniel će plesati kao John Travolta, a pjevati kao Chuck Berry.

Dalibor Petko kao Mory Kanté

Dalibor Petko utjelovit će Moryja Kantéa. Mory Kanté je pjevač s Gvineje koji je najpoznatiji po hitu Yé ké yé ké“. Dalibor muku muči s tekstom, no u zabavnu transformaciju uopće ne sumnjamo.

Mario Roth kao Maja Šuput

Mario Roth će nakon muške transformacije postati ni više ni manje nego Maja Šuput. Mario se veseli ovom nastupu, kaže kako je vrckast i da će dati sve od sebe da ne iskarikira Maju, ali da prenese njenu pozitivnu energiju.

Ana Gruica kao Tajči

Pobjednicu pete emisije showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, zgodnu Splićanku, Anu Gruicu gledat ćemo kao Tajči. Zanima nas kako će Ana utjeloviti našu najveću zvijezdu 90-ihTatjanu Matejaš Cameron.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Ivana Mišerić, kojoj je pobjeda u prošloj epizodi skliznula iz ruke, postaje Britney Spears. Nakon muške transformacije Ivana je uzbuđena oko ove izvedbe u kojoj će utjeloviti lijepu i sexy ženu. Vjerujemo da će biti jednako uspješna.

noktiTLZPhr

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.