Kako smo već saznali nedjeljna epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” bit će prepuna iznenađenja i novosti. Većina kandidata poznata nam je, dok ćemo na otkrivanje jockera morati još malo pričekati.

Damir Kedžo kao Ariana Grande

Damir Kedžo koji je, malo je reći, oduševio izvedbom Grašinog hita ”Moje zlato” ove nedjelje postaje Ariana Grande. ”Stvarno sam fan Ariane, njezinog glasa i pristupa pjevanju. Kada se gljiva zaustavila pomislio sam samo ne nju. Kad nekog toliko volim i znam kako pjeva onda mi je uvijek nekako dodatni stres to iznijeti kako treba”.

Žanamari Perčić kao Neno Belan

Žanamari Perčić nakon zavodljive Severine postaje simpatični Neno Belan. Veseli se nastupu, za koji kaže da se dosta razlikuje od prošlog. ”Za Severinu sam cijelo vrijeme morala biti ukočena i neprirodno pućiti usnice, a čim to radim s facom onda mi to utječe na psihu. Neno mi je baš okrenuo psihu u dobrome smjeru”.

Matteo Cetinski kao Dino Dvornik

Matteo Cetinski ovaj se tjedan odmarao od plesnih pokreta Madonne. U nedjelju postaje kralj funka Dino Dvornik pjesmom ”Ti si mi u mislima”.  Matteo privatno sluša Dvornika pa je jako uzbuđen zbog ovog zadatka i veseli se izvedbi.

Hana Hegedušić kao Julio Iglesias

Dvostruka pobjednica, Hana Hegedušić, transformirat će se u Julia Iglesiasa. Ova je glumica i pjevačica visoko podignula ljestvicu pa smo u iščekivanju njenog novog nastupa. Rekla nam je kako drugi kandidati nisu ljubomorni na njene pobjede i da su svi velika ekipa koja se međusobno podržava.

Lana Jurčević kao Enrique Iglesias

Drugu polovicu obiteljskog nastupa utjelovit će Lana Jurčević koja je samo u prvoj emisiji imala žensku ulogu, dok u druge dvije emisije mijenja spol. Lana kaže kao se dobro osjeća kao Enrique Iglesias. ”Fora su mi frajeri. Nekako se dobro osjećam, dobro se ufuram. Lakše mi je sakriti se iza muškarca”.

Fil Tilen

Fil Tilen svojom izvedbom ”Bombe” pokupio je ovacije i samog Kinga of Africe. Nakon što su dogovorili zajedničke nastupe i neizostavne ćevape Fil Tilen pripremio se za sljedeći nastup u kojem pjeva ”I’m Too Sexy” Right Said Freda.

Filip Dizdar kao Kasandra

Filip Dizdar u nedjelju pjeva ”I’ve Got A Feeling” Kasandre. Ovo je Filipova prva ženska transformacija, pa ujedno i prvi nastup u štiklama! ”Prva ženska transformacija nikad nije lagana. Veliki mi je šok vidjeti se u ogledalu kao ogromna žena, ali ne možeš ništa drugo nego sam sebi se smijati”, rekao nam je Filip.

Ana Maras Harmander

Naša druga SeverinaAna Maras Harmander odlučila se za jockera. Nju nećemo gledati u transformaciji Jennifer Lopez, a koga hoćemo uskoro ćete saznati!

Transformacija ep3s3

Osim na službenoj stranici, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.