Nova epizoda zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nam nevjerojatne transformacije. Naša ekipa iz make up-a ima pune ruke posla, a najzahtjevnija transformacija je ona Nives Celzijus.

Nives Celzijus kao Zvonko Bogdan

Nives postaje Zvonko Bogdan i to joj je prvi puta da postaje domaći izvođač. ”Na prvu loptu sam mislila da će ovo biti dosadna transformacija. Iako je Zvonko Bogdan dosta karizmatičan i interesantan, ali nakon svih ovih prethodnih izvedbi, recimo Prodigy,  dobijem mirnog i staloženog izvođača – to će biti razočarenje za žiri i publiku mislila sam”, rekla nam je Nives.

Na kraju se ispostavilo da joj se maska toliko sviđa da joj se mišljenje u potpunosti promijenilo. ”Trudit ću se što više skinuti njegove izraze lice, vrckave pokrete i smijeh. Sigurno ću se dobro zabaviti”, rekla nam je.

Nives Celzijus kao Zvonko Bogdan

Vrijedna ekipa koja se brine da transformacije budu što vjernije rekla nam je kako je od svih osam kandidata najzahtjevnija transformacija bila upravo u Zvonka Bogdana.

Nives Celzijus kao Zvonko Bogdan

Nives radimo sve! Ćelavu glavu, cijelu protetiku, nema dijela lica koji nije pokriven, zube ima, lijepili smo dlake na ruke”, nema što joj nisu radili kako bi krajnji rezultat doveli do savršenstva.

Što vi kažete na ovaj izvrstan rezultat komentirajte na našim društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTubePregršt zabave donosimo od 20:00 sati na Novoj TV