Iz tjedna u tjedan emisija ”Tvoje lice zvuči poznato” privlači sve veći broj gledatelja. Sve nas zanima kako će ispasti određena transformacija, hoće li se kandidat snaći u novoj ulozi ili gdje će se na bodovnoj ljestvici smjestiti naš favorit.

Svi kandidati ep3s3 TLZP

Od prve epizode kada smo tek upoznali sve kandidate do prošle nedjelje imali smo priliku vidjeti već jedanaest epizoda. Svi su naši kandidati izveli po deset transformacija, a u jednoj su se epizodi odmarali odabravši jockera.

Kandidati TLZP s3ep5

S obzirom na to da smo prošli jedanaestu epizodu imamo još samo dvije! Emisija koju ćemo gledati u nedjelju je predfinalna, dok je finalna rezervirana za 18. prosinac.

Lana Jurčević kao Liza Minnelli

U nedjeljnoj će se emisiji odabrati finalisti na način da će četvero s najvećim brojem bodova ići u finale, dok će posljednjih četvero izvesti duete u revijalnom dijelu showa.

Filip Dizdar kao Jason Derulo

Tko je vaš favorit, a što mislite tko će pobijediti komentirajte na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!