Predfinalna epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” otkrila nam je koja će se to četvorka boriti za titulu pobjednice ili pobjednika četvrte sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Finalisti tlzphr

To su Mia Anočić-Valentić, Nives Celzijus, Bojan Jambrošić i Mario Roth. Preostalih četvero sudjelovat će u revijalnom dijelu emisije s dva dueta.

Revijalan dio tlzphr s04

Kao što smo već ranije pisali, ovo je bila jedna od najnapetijih sezona ikada jer su bodovne razlike među našim natjecateljima bile doista minorne. Svi su bili svjesni kako je dvanaesta emisija ujedno i emisija odluke pa su uložili poseban trud.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran

Iako su svi pokazali zavidan talent kao najbolji u predfinalnoj epizodi pokazao se Bojan Jambrošić koji je utjelovio Ed Sheerana i oduševio nastupom s pjesmom ”Thinking Out Loud”.

Dao si nam emociju, hvala ti na tome. Ovo je toliko emotivna pjesma, ali onda uz sve to, zadržati koncentraciju, zadržati dah, prebacivati ženu gore, dole, svaka čast! Bio si sjajan!“ poručila mu je gostujuća članica žirija, Irina Čulinović voditeljica showa ”Ženim sina?”.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran

Ovo je stvarno neizvedivo i nevjerojatno da si ti to u jednom nastupu napravio. Jedna prekrasna, skladna, emotivna priča dvoje ljudiOvo je za nevjerovati da si ti pjevao i plesao i donio tu emociju i sve. Svaka čast!”, rekla je Sandra Bagarić.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran pobjednik

Kao pobjednik Bojan je imao pravo odabrati kome će Nova TV u njegovo ime donirati iznos od 10 tisuća kuna. Odabrao je Hrvatsku udrugu zaštitnika životinja ”Noina arka”. Udruga pomaže napuštenim životinjama kao i ljudima koji brinu o većem broju životinja.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran

U idućoj epizodi doznat ćemo tko će se okititi laskavom titulom četvrtog pobjednika showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.