Iz tjedna u tjedan gledamo zanimljive transformacije naših osmero kandidata. Iako njihovi nastupi traju po par minuta, sati i sati truda i vježbe uloženi su u to da sve izgleda točno onako kako bi i trebalo.

Žanamari Perčić

Žanamari Perčić rekla nam je kako je naučila da se treba zabavljati i biti opušten. ”U prve sam dvije emisije bila malo previše odgovorna u svojoj glavi. Trebaš se jednostavno unijeti se u lik – kao da ideš na maškare. Ti si drugi lik, zezaš se i super ti je. To je formula uspjeha cijelog showa”.

Fil Tilen

”Ovaj show me naučio raditi pod stresom i pod pritiscima. Naučio me profesionalizmu na još jednom većem nivou, za kojim sam težio” rekao je Fil Tilen o svojim utiscima.  Sviđa mu se organizacija i točnost, a čak mu ni česti treninzi ne predstavljaju problem. ”Najbolje funkcioniram dok sam od jutra do mraka zauzet i samo radim”.

Lana Jurčević

Lana Jurčević otkrila nam je kako je od početka showa ”Tvoje lice zvuči poznato” postala puno discipliniranija. Iako ima puno obaveza i događanja van showa kaže kako svaki dan ima vježbe, pripreme i upjevavanje. ”Osjećam da sam prirodno skroz ja i da je ovo format u kojem mogu biti ono što jesam, što je velika razlika u odnosu na bilo što drugo što sam radila do sada”.

Lana Jurčević kao Enrique Iglesias

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.