U trećoj epizodi zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” imali smo priliku vidjeti različite transformacije sa domaće i svjetske estrade. Za domaću su se pobrinuli Matteo Cetinski kao kralj funka Dino Dvornik, Filip Dizdar kao Kasandra, te Žanamari Perčić koja je postala Neno Belan.

Filip Dizdar kao Kasandra

Kasandra, punim imenom Davorka Ručević, bila je dance diva svog vremena. Filipu je to bila prva ženska transformacija i kako kaže, da je mogao birati ne bi bolje izabrao! Grublji glas, kako kaže, sa knedlom u grlu, za prvu transformaciju tog tipa odlično mu je odgovarao.

Suprotna promjena dogodila se Žanamari Perčić. Ona je nakon ženske transformacije dobila mušku i to u Nenu Belana! Žana je rekla kako osobno poznaje Nenu Belana i da je to pravi galantan gospodin od kojeg puno možeš naučiti.

Hitom ”Jagode i čokolada” Žanamari vratila nas je u dobra stara vremena. Žiriju se svidjelo te je Sandra komentirala: ”Boja glasa je pogođena, maska, izgled – sve je odlično!” Tomo je rekao kako mu se posebno svidio spot ove pjesme iz 80-ih i sviđa mu se kako je Žanamari prenijela atmosferu.

Žanamari Perčić kao Neno Belan

Tko je Vama bio autentičniji i bolji komentirajte na  na društvenim mrežama Facebooku,Instagramu, Twitteru i YouTube-u.