Hana Hegedušić istaknula se kao pobjednica, no i ostali su kandidati bili odlični i pokazali se u nekom posve novom svjetlu.

Damir Kedžo kao Britney Spears

Damir Kedžo kao Britney Spears

Svojom transformacijom u suprotan spol, posebno se istaknuo Damir Kedžo i zauzeo drugo mjesto. Damir se toliko vjerno pretvorio u Britney Spears da je osvojio veliku bodovnu podršku i žirija i kolega koji su mu također dali bodove. S pjesmom ”Oops I Did It Again” posebno je u žiriju očarao Sandru koja ga je pohvalila: „Ti si genije, ti možeš zaista sve. Ti si čudo glasovno!“Saša Lozar, kao gostujući član žirija prve epizode, ali i Damirov prijatelj, izrazio je zabrinutost za Kedžinu „muškost“ prisjećajući se vlastitih izazova pri transformacijama prošle godine. „Testići su ti okej?“, pitao ga je Saša, na što mu je Damir uzvratio „Znaš kako to boli!“  „Zato pitam!“ kroz smjehe je odgovorio Saša.

Lana Jurčević kao Shakira

Lana Jurčević kao Shakira

Trećeplasirana u prvoj emisiji bila je Lana Jurčević sa sjajnom izvedbom pjesme ”Tortura” za koju se transformirala u popularnu latino pjevačicu Shakiru. Sandra Bagarić je bila očarana Lanom. „Toliko si zgodna, toliko si lijepa, toliko ti tražim manu, no svršena si. Sjajna!“ izjavila je Sandra čime je zaradila i poljubac od „Shakire“. Iz pozicije žirija, Saša se kratko našalio na Lanin nastup „Prljava si Lana. Prljavo igraš.“, aludirajući na vjernu i detaljnu kopiju Shakirine izvedbe u spotu i blato na Laninim prsima.

Žanamari Perčić kao Željko Bebek

Žanamari Perčić kao Željko Bebek

Žanamari Perčić oduševila je svojom vokalnom izvedbom popularne pjesme ”Bitanga i Princeza”, ali i fizičkom pretvorbom u Željka Bebeka. Navojec je u svom komentaru rekao da je fasciniran njenom transformacijom, a Saša je na istom tragu komentirao: „Ja tebe ne prepoznajem. Nisi izašla van niti u jednom trenu. Muško, muško. Baš mrak.“

Ana Maras Harmander kao Gloria Gaynor

Ana Maras Harmander kao Gloria Gaynor

Rasnu transformaciju doživjela je Ana Maras Harmander koja se pretvorila u legendarnu pjevačicu Gloriu Gaymor i sjajno otpjevala pjesmu I Will Survive“. Sandra je posebno pohvalila vokalnu izvedbu pjesme koja je jako zahtjevna te je i šaljivo objasnila njen uspjeh: „Mislim kad su te špricali, lice i sve, da si zinula pa su ti glasnice obojali jer si dobila finu baršunastu crnačku boju.“ 

Matteo Cetinski kao Danijel Popović

Matteo Cetinski kao Daniel Popović

Matteo Cetinski prvi je izašao na pozornicu od svih natjecatelja. Njegovu je hrabrost pohvalio Saša. „Gledam te u onom liftu, meni su se noge tresle svaki put unutra. Tremu si stvarno dobro pobijedio jer Danijela je stvarno teško pjevat.“ , zaključio je Saša na Matteovu izvedbu Daniela Popovića i pjesme ”Daj obuci Levisice”.

Filip Dizdar kao will.i.am

Filip Dizdar kao will.i.am

Simpatični Filip Dizdar prošao je nevjerojatnu transformaciju u Will I AM-a koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Navojec je u svom komentaru istaknuo upravo tu fizičku fenomenalnu pretvorbu. „Odlično glasovno i odlično stasovno. Pohvalit ću i odjel za uljepšavanja i odijevanja koji su napravili jedno čudo.“, rekao je Goran, a posebnu je pohvalu dobio i od Tome. „Will I AM je jedan od meni najdražih producenata. Uvijek se bojim kad netko izvodi tako nešto da će biti loše i na svu sreću bilo je dobro i uživao sam u svemu.“  Iskren je bio Tomo.

Fil Tilen kao Modern Talking

Fil Tilen kao Modern Talking

Reper Fil Tilen potpuno se uživio u svoju transformaciju u Thomas Andersa iz grupe „Modern talking“ i izveo ”You’re My Heart, You’re My Soul”. Potom je prisutnima otkrio malo poznatu „činjenicu“ da njemački glazbenik zapravo govori i hrvatski jezik. I to zato što mu je baka rodom iz Nove Gradiške pa je tako „Anders“ naučio hrvatski. Simpatije žirija osvojio je biranim poljupcima – Sandri i Saši.