Nakon što smo upoznali nove kandidate, imali dvostruku pobjednicu Hanu Hegedušić i vidjeli dvije Severine, treća epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi još zanimljivije i uzbudljivije novosti.

Kandidati ep3s3

Nastup oca i sina Iglesias, te prvi jocker kojeg je uzela Ana Maras Harmander imat ćete priliku vidjeti već nedjelju.

Lana Jurčević

Obiteljski nastup utjelovit će Hana Hegedušić kao Julio Iglesias, dok će njegov sin zavodnik biti Lana JurčevićNakon Shakire, za koju je morala naučiti tekst na španjolskom jeziku, Lanu ovoga puta čeka izvođenje Enriqueove pjesme ”Duele El Corazon”. Hana, ništa manji zavodnik svog vremena, otac Julio, otpjevat će pjesmu ”Si Me Dejas No Vale”.

Ana Maras Harmander

Ana Maras Harmander koja je za ovu emisiju odabrala nekog drugog tko će umjesto nje biti Jenifer Lopez rekla nam je kako se osjeća čudno. Kaže da nadgleda svog jockera te joj je vrlo neobično što se u nedjelju neće transformirati, već će doći kao Ana Maras Harmander.

Lana Jurčević transformacija TLZP

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.