Kao i svake nedjelje do sada i ove nam show ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi brojne zanimljive i zabavne transformacije. Jedan od njih je ona Filipa Dizdara koji postaje Tajči.

Filip Dizdar kao Tajči

Rekao nam je da si je skinuo playlistu Tajči koju sluša po cijele dane.’‘Trenutno sam Fajči – prijelazni stadij između Filipa i Tajči.”  – komentirao je Filip ususret šestoj emisiji showa u kojoj je dobio zadatak otpjevati pjesmu ”Smokvica”.

Filip Dizdar kao Tajči

Iza njega je nekoliko dana treniranja njenih specifičnih plesnih pokreta i gestikulacija. Najviše se pripremao oko koreografije, jer kako kaže, vokalno mu to i  nije neki veliki pjevački napor. ”Koreografija mi je zeznuta jer nikada u svom životu nisam vježbao pokrete i imao za naučiti koreografiju. Nadam se da neću ništa zeznuti”, podijelio je s nama ovaj glazbenik.

Filip Dizdar kao Tajči

Iako ga je najviše strah upravno plesnih pokreta Filip je to shvatio kao izazov. ”Koreografija je idealna za nekog početnika. Sve je na brojanje, sve ima svoj dio, pokreti su više manje isti, ali ima male preinake. Postepeno sam je naučio, ali u tome mi je Igor Barberić puno pomogao”.

Filip Dizdar kao Tajči

Filip nam je i otkrio jednu tajnu, rekao je kako ima štikle doma, obuče ih i vježba! ”Nema drugog načina, ponavljanje je majka znanja”, prokomentirao je Dizdar.

Filip Dizdar

Do sada smo prošli pet epizoda, no Filip ne može nikoga izdvojiti kao favorita. ”Stvar je u tome da je svatko briljirao u nekoj emisiji. Nije da je netko konstantno najbolji. Svaka emisija nekog drugog izdvoji”, obrazložio je.

Filip Dizdar kao Tajči

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!