Deveta emisija showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nam poznata imena domaće i strane glazbene scene. Uz pregršt dobre zabave imat ćemo priliku ponovno vidjeti hologram i to pod režiserskom palicom Dalibora Petka.

Daniel Bilić kao Vaya con Dios

Za razliku od Petka, Daniel Bilić u prošloj se emisiji već susreo s čarima nove tehnologije. Tada je on imao dvostruke pripreme s obzirom na to da je u hologramskom prikazu izveo švedski dvojac Roxette.

Daniel Bilić kao Vaya con Dios

Zaslužio je odmor, no ne znamo koliko se uspio ovaj tjedan odmarati jer već sutra nastupa u ulozi pjevačice grupe Vaya con Dios s hit pjesmom ”Nah Neh Nah”. ”To je sve jedan čušpajz od glazbe, ali sve dobro zvuči” zaključio je Daniel te dodao kako im je vjerojatno nedostajalo nešto u tekstu pa su dodali riječi: ”Nah Neh Nah”.

Ana Gruica kao Doris Day

Njegova kolegica iz showa ”Tvoje lice zvuči poznato” lijepa i talentirana glumica Ana Gruica utjelovit će američku pjevačicu i glumicu koja je osvojila Grammyja za životno djelo, Doris Day s pjesmom ”Perhaps, Perhaps, Perhaps’‘.

Ana Gruica kao Doris Day

Doris Day bila je velika glumica koja je svoju karijeru započela kao pjevačica, uz to bila je i pobornica za prava životinja. Njegovala je čedni stil i nije voljela kada bi ljudi u njezinoj prisutnosti psovali. Kada je Ana saznala tu informaciju u šali je prokomentirala: ”Ona mi definitivno ne bi bila prijateljica!

Ana Gruica kao Doris Day i Daniel Bilić kao Vaya con Dios

Kako će se naši kandidati snaći u novim ulogama i kako će proći novi hologram i hoće li Ivana Mišerić izvesti Rihannin hit ”We Found Lovebolje od originala doznajte već u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Ivana Mišerić kao Rihanna

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.