Ove nedjelje imat ćemo priliku vidjeti jedanaestu epizodu zabavnog, zanimljivog i nepredvidljivog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Daniel Bilić postaje Rag’n’Bone Man, a otkrio nam je kako se priprema za novu ulogu.

Daniel Bilić kao Rag'n'Bone Man

Za transformaciju u ovog engleskog pjevača i tekstopisca Daniela čeka velika priprema. Protetika, veliko debljanje, kosa, brada, tetovaže i cjelokupna maska zahtijevat će sate provedene u TLZP make up-u.

Daniel Bilić kao Rag'n'Bone Man

Ovo je jedna od njegovih najzahtjevnijih transformacija što se tiče maske, a ekipa koja radi na tome priznala je kako ima pune ruke posla.

Daniel Bilić kao Rag'n'Bone Man

Rekli su nam kako sve transformacije u osobe jače tjelesne građe iziskuju puno truda i vremena, a osobito je nezgodno lijepiti ruke iz razloga što se one savijaju kod zglobova, pa se tome mora pridodati posebna pozornost.

Daniel Bilić kao Rag'n'Bone Man

Uz veliku protetiku Daniel ima i velik vokalni zadatak. Izvest će pjesmu ”Human” koja je i proslavila Rory Charles Grahama, poznatijeg kao Rag’n’Bone Man. ”Super mi je ta stvar i super mi je njegova glazba”, rekao je Bilić.

Daniel Bilić kao Rag'n'Bone Man

Izrazit ću se nogometnim rječnikom. Ostavit ću srce na pozornici. Spreman sam za ovo!”, rekao nam je ovaj radijski voditelj.

Daniel Bilić kao Rag'n'Bone Man

I mi smo spremni za veliku dozu zabave koju će nam donijeti nova TLZP epizoda!

Do nedjelje u 20:00 sati na Novoj TV pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.