Daniel Bilić u sedmoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” postaje Alka Vuica. Daniel će izvesti njen hit ”Ej šta mi radiš”, a kaže kako je to za njega vrlo zahtjevno.

Daniel Bilić kao Alka Vuica

Za Alku svi misle da je to najlakše za otpjevati. To sam i ja mislio sve dok Husarica nije problijedila kad je vidjela koga sam dobio”, priznao nam je Daniel.

Daniel Bilić kao Alka Vuica

Objasnio je kako je za vokalnu transformaciju u Alku Vuicu potrebno balansirati duboke i visoke tonove. ”Imaš dva glasa u kojima to moraš otpjevati. Uz sve to treba prenijeti spot i atmosferu, a još kad krene zezancija na pozornici…”, zabrinuto je podijelio s nama ovaj radijski voditelj.

Daniel Bilić kao Alka Vuica

U prošloj, trećoj, sezoni showa ”Tvoje lice zvuči poznato” glumica Ana Maras Harmander utjelovila je Alku. Ana je bila u nezavidnoj situaciji obzirom da je Alka bila u žiriju, kao gostujuća članica.

Daniel je prokomentirao njen nastup: ”Pogledao sam i mislim da je jedino fer da izvedeš pjesmu dok je osoba u žiriju. Onda znaš koliko si to dobro napravio, a ne ovako”.

Daniel Bilić kao Alka Vuica

Daniel Bilić je otkrio i najbolji način kako biti što sličniji Alkinom glasu. ”To je onaj moj jutarnji glas, tako da ću prije emisije malo spavati sat vremena”, rekao je.

Daniel Bilić kao Alka Vuica

Kako će izgledati Daniel u ulozi Alke Vuice i koliko će vjerno izimitirati njene pokrete i glas saznat ćemo već sutra od 20:00 sati na Novoj TV.

šminka tlzphr

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.