Američki bend poznat po ekstravagantnim nastupima Scissor Sisters po prvi je puta u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”. Njih je utjelovio prošlotjedni pobjednik Damir Kedžo.

”Došao sam doma. Doživio živčani slom i ostao bez glasa. Tako je krenuo tjedan pripreme”, uzrujan je bio Kedžo. Odabir gljive pomalo ga je iznenadio jer je znao samo jednu pjesmu Scissor Sisters, koju je doduše i izveo. To je  ”I Don’t Feel Like Dancin

Damir Kedžo kao Scissor Sisters

”Imaš samo sebe i svoju karizmu. Moramo raditi na tome”, savjetovao ga je Igor Barberić dok su se pripremali za ovaj nastup. Uz vokalno zahtjevan falset koji već drugu emisiju za redom mora izvesti ni sam tekst pjesme mu nije bio puno jednostavniji.

Damir Kedžo kao Scissor Sisters

Teksta ima jako puno i ništa ne kužim”, rekao je ovaj glazbenik. Unatoč strahu Kedžo se dobro snašao u novoj ulozi. Sa žirijem je komentirao kako je dramaturški spojio tekst pjesme u kojem se pjevaču ne pleše, ali ipak pleše po pozornici. Hoće li i ocjene biti jednako dobre kao komentari ostaje nam za vidjeti do kraja emisije.

Damir Kedžo kao Scissor Sisters

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!