Mladog, ambicioznog Kanađanina prepoznatljivog glazbenog izričaja u devetoj emisiji ”Tvoje lice zvuči poznato” imali smo priliku vidjeti zahvaljujući transformaciji Damira Kedže. Veliki hit The WeekndaCan’t feel my face” orio je je studijom našeg glazbenog showa!

Kedžo je sjajno izveo pjesmu od The Weekenda i savršeno se uživio u ulogu frontmana skupine. Tome je pridonijela i odlična maska koja je u potpunosti prekrila Kedžu, a žiri također nije skrivao oduševljenje i plesnom i vokalnom izvedbom.

Damir Kedžo kao The Weekend

Tomo In Der Mühlen uživao je u nastupu, no ipak je primijetio da se na nekim dijelovima mučio. Kedžo je objasnio da je to iz razloga što mora i plesati pri nekim dijelovima koje nije baš lako za otpjevati.

Damir Kedžo kao The Weekend

Pjevač kojeg je Damir utjelovio punim se imenom zove Abél Makonnen Tesfaye. Mnogi ga nazivaju nasljednikom Michael Jacksona, iako Kedžo kaže da je samo jedan Michael Jackson! ”Meni je ta stvar genijalna, meni je njegov album genijalan. Ovo je nešto baš po mom guštu”, komentirao je pred nastup. 

”Bilo je puno energije, puno svega! Vidjela sam da si zadihan, vidjela sam da si se dao i da voliš tu pjesmu. Dakle, donio si sve to”, komentirala je Sandra Bagarić njegovu točku.

Damir Kedžo kao The Weeknd

Iako se na bodovnoj ljestvici Kedžo smjestio u zlatnu sredinu na društvenim je mrežama dobio i više nego pozitivne komentare. U sljedećoj ćemo ga emisiji gledati kao glazbenu skupinu Earth, Wind & Fire. Možda mu taj nastup donese veće ocijene kod žirija!

Damir Kedžo kao The Weeknd

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr