Nakon što je u prošlotjednoj emisiji ”Tvoje lice zvuči poznato” izborio visoko drugo mjesto kao Earth, Wind & Fire Earth, Wind & Fire ove nedjelje Kedžu gledamo u ženskoj transformaciji.

Damir Kedžo kao Doris Dragović

Oduševljenje što je postaje Doris Dragović nije krio! Čim je gljiva stala na ovu pjevačicu Kedžo je uskliknuo kako je njen najveći fan i kako će mu biti pravo zadovoljstvo odraditi taj nastup.

Damir Kedžo kao Doris Dragović

Pripremam se na način da gledam njene live nastupe koje sam gledao i kao klinac. Pokušao sam dobiti te njezine mote. S glasom sam se pokušao približit, ali jako je teško imitirati Doris Dragović. Gotovo nemoguće!”, opisao nam je tijek priprema za nadolazeći nastup.

Zanimalo nas je ima li ovaj pjevač veći pritisak kada imitira nekog sa domaće estrade.”Psihički je uvijek teže transformirati se u nekoga koga znaš i tko je recimo iz Hrvatske. Postoji mogućnost da se osobi neće svidjeti”, rekao je.

Obzirom na kvalitetu njegovih tranformacija sumnjamo da bi se tako nešto njemu moglo i dogoditi. No, bez obzira Kedžo je dodao: ”Meni nikad nije cilj uvrijediti. Kad imitiraš nekog izvođača izvana možeš si dopustiti svašta jer ti ljudi to neće vidjeti, a i da vide, realno, koja je šansa da će se javiti”, objasnio je Kedžo.

Damir Kedžo kao Doris Dragović

Iznimno se veseli transformaciji, a najvažnije mu je da se beskrajno zabavi. ”Stvorio sam si čak i taj neki lik u glavi. Neku njenu zlu sestru koja nema veze sa Doris, pa vidjet ćemo kako će proći”.

Damir Kedžo kao Doris Dragović

Kako će se Kedžo snaći u ulozi svog idola ne propustite pogledati već u nedjelju na Novoj TV! Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.