Pobjednik šeste epizode najgledanijeg glazbeno zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, u kojoj smo ponovo imali prilike pogledati vrhunske transformacije, je Damir Kedžo.

Konkurencija među sjajnim izvođačima u nastupima je bila izrazito jaka. U tijesnom bodovnom odabiru žirija i natjecatelja, sa samo dva boda razlike Damirova sjajna operna izvedba donijela mu je pobjedu u hit showu Nove TV.

Damir Kedžo kao Carmen

Izveo je najpoznatiju ariju ”Habanera” opere Carmen na francuskom, što je Damiru bio i poseban izazov jer prije pjesme nije znao niti riječ francuskog! Unatoč tome, Damir je odgovorio i drugim izazovima, poput tijesnog korzeta koji je nosio i donio pravu vokalno scensku poslasticu.

Damir Kedžo kao Carmen

Sandra je bila oduševljena i sretna s Damirovom izvedbom. ‘‘Imao si mentora s kojim si u tjedan dana strašno puno naučio”, rekla je i nadodala ”Gdje god ideš na audicije, pjevaj ovo!”. Gošća žirija, Danijela Martinović, otkrila je: ”Ja sam tvoj fan potpuni, ali ovo što si napravio večeras je iznad svih mojih očekivanja, snova i želja. To je pomicanje granica i stvarno si briljirao”.

Damir Kedžo kao Carmen

Zahvaljujući pobjedi, Damir Kedžo odabrao je da će donacija Nove TV od 10.000 kn otići udruzi ”DIRA RIJEKA”.

Damir Kedžo kao Carmen

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti o showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.