Damir Kedžo postao je novi kralj transformacija Lijepe naše! Nakon izvrsno odrađenog nastupa, ocjena žirija i bodovanja svojih kolega natjecatelja Kedžo je postao pobjednik treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

U odlučujućoj finalnoj epizodi Kedžo je prenio pravi božićni ugođaj kao Mariah Carey. Pjevao je najpoznatiju božićnu pjesmu ”All I Want For Christmas Is You” koja je bila presudna za pobjedu.

Svi kandidati TLZP s3ep13

Kao pobjednik sezone, Damir je imao i čast odabrati kome će Nova TV u njegovo ime donirati glavnu nagradu u iznosu od 40.000 kuna, a odlučio se za udrugu ”Crveni nosovi” iz Zagreba koja se bavi psihosocijalnom podrškom prvenstveno djeci na liječenju u bolnicama, pomoću humora i životne radosti.

Damir Kedžo pobjednik treće sezone TLZP

Osim njega u finalu su se našli Ana Maras Harmander, Lana Jurčević i Matteo Cetinski. Nakon nastupa finalista u revijalnom dijelu showa nastupili su preostalih četvero kandidata.

Žanamari Perčić i Filip Dizdar kao Magazin

Žanamari Perčić u duetu s Filipom Dizdarom pjevala je ”Nostalgija” grupe Magazin i Lidije Horvat Dunjko.

Hana Hegedušić kao Al Bano i Fil Tilen kao Romina Power

Hana Hegedušić i Fil Tilen postali su poznati talijanski ljubavni par Al Bano i Romina Power. Iako ovim kandidatima pjesma nije jednako odgovarala, zajednički nastup bio je odličan.

Damir Kedžo pobjednik treće sezone TLZP

Nakon Maria Petrekovića iz prve sezone i Saše Lozara iz druge saznali smo pobjednika treće sezone najgledanijeg showaTvoje lice zvuči poznato”. Damir Kedžo novi je kralj transformacija!

Damir Kedžo pobjednik treće sezone TLZP

Pratite sve novosti o showu i surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip! Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.