”Svi su bili odlični, ali Kedžo je razvalio! Bolji je od originala! Grašo ima konkurenciju!”, samo su neki od komentara upućeni Damiru Kedži koji se u jučerašnjoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” transformirao u Petra Grašu i izveo njegov hit ”Moje zlato”.

Kedži se ova transformacija, u odnosu na prošlotjednu Britney Spears puno više svidjela i to ne samo zbog odjevne kombinacije. Crveni lateks zamijenio je odjelom što mu je puno više odgovaralo, a uz to imitirajući Grašu nije se trebao dodatno fokusirati na koreografiju. U potpunosti se mogao posvetiti vokalnoj izvedbi.

Damir Kedžo kao Petar Grašo

Priznao nam je kako mu je najveći izazov bio glas, no svi su se složili kako ga je odlično izimitirao. Nakon njegovog nastupa društvene mreže preplavili su pozitivni komentari, a čak se pokrenula rasprava o tome je li Kedžo bolje otpjevao hit ”Moje zlato” od samog Graše.

Damir Kedžo kao Petar Grašo

Osim ovacija publike ovaj je pjevač pokupio i velike pohvale žirija. Ecija Ojdanić rekla mu je kako je to najbolja pjevačka transformacija do sada, dok ga je Goran Navojec usporedio sa George Michaelom.

Damir Kedžo kao Petar Grašo

U sljedećoj epizodi Damira Kedžu gledat ćemo u ženskoj transformaciji i to ni manje ni više nego kao Arianu Grande! Kako se priprema za nastup i hoće li mu što predstavljati problem pratite na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.