Veliki performans jedne od najvećih zvijezda današnjice Lady Gage na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donio je Damir Kedžo.

Taman kad se pomislio odmoriti od visokih potpetica koje je imao kao njegov idol Doris Dragović u prošloj epizodi, gljiva ga je negativno iznenadilaKedžo je ironično komentirao: ”Super još jedna žena!”, rekao je, ali i dodao ‘‘Lady Gagu obožavam, ali mi je više dosta štikli”.

Damir Kedžo kao Lady Gaga

Pripreme za ovaj nastup bile su velike. Osim nesretnih potpetica Kedžo je imao problema i s vokalnom imitacijom. ”Nešto što si ni u najgorim snovima ne možeš zamisliti, to ću ti napraviti”, rekla je vokalna trenerica Martina Tomčić, a Kedžo nam je nakon toga priznao kako je on kandidat kojem se kroz show najviše prijetila. ”To je žena koje se bojiš, ali je istovremeno voliš”, rekao nam je za Martinu.

Damir Kedžo kao Lady Gaga

Kritike su urodile plodom i Kedžo je sjajno odradio nastup kraljice ekstravagancije Lady Gage. Izveo je njenu pjesmu ”Paparazzi”, a nevjerojatna koreografija i zanimljiva haljina pridonijele su sveukupnom dojmu.

Damir Kedžo kao Lady Gaga

O Lady Gagi znamo da je osebujnog stila, ali ono što zasigurno niste znali je to da je ponosna vlasnica čak 12 Guinnessovih rekorda! Neki od rekorda su za najpoznatiju slavnu ličnost, najpretraživaniju žensku osobu na internetu, za najviše pratitelja na Twitteru od svih pjevačica i još mnogobrojne vezane za njeno glazbeno stvaralaštvo.

Damir Kedžo kao Lady Gaga

Je li vam i Kedžo odradio nastup za nagradu komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hrOdaberite najbolju TV sliku uz Vip!