Damiru Kedži gljiva je u prošlotjednoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” dodijelila pjevačicu kojoj se divi od malih nogu, a zbog nje je počeo pjevati već s tri godine riječ je o Doris Dragović čiju je pjesmu Kedžo danas izveo!

Ono što zasigurno niste znali o ovoj pjevačici nevjerojatnog glasa je to da je njeno pravo ime Dorotea! Uz to, Kedžo nam je otkrio kako mu je ova godina jedna od najboljih jer je imao priliku upoznati Doris Dragović. S obzirom da za sebe kaže kako je njen najveći fan, priznao je da je imao tremu pred nastup.

Damir Kedžo kao Doris Dragović

”To je žena s tolikom karizmom. Kad ona stane na pozornicu i raširi ruke… Ma ona je po meni ženski Mišo Kovač!”, komentirao je Kedžo za Doris, na što se njegova vokalna trenerica Ivana Husar složila dodavši kako je Doris žena koja ima sve!

Damir Kedžo kao Doris Dragović

O tome koliko je Kedži važna Doris Dragović svjedoči i činjenica da se je njegova sestra dobila ime upravo po ovoj pjevačici. Dao je roditeljima ultimatum, na što su oni morali pristati i ispuniti mu tu želju.

Damir Kedžo kao Doris Dragović

Damir Kedžo pjevao je ”To mi radi nesrećo”, a svojim je nastupom potpuno ušao u lik. Osim vokalnih sposobnosti u tome mu je pomogla odlično osmišljena pozornica i scenski efekti, pa smo čak imali priliku vidjeti i vatru na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Damir Kedžo kao Doris Dragović

Kako se vama svidio ovaj koreografski jednostavan, ali vrlo efektan nastup komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hrSurfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip!