Dalibor Petko otvorio je drugu epizodu nove sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Njegova izvedba svima nam poznatog hita Bijelog DugmetaTako ti je mala moja kad ljubi Bosanac” cijeli je studio podigla na noge.

Petko je priznao kako mu ovo nije bio lak zadatak. ”Frka me je biti netko koga znam. Čekam da mi gljiva da neko strano ime”, suzdržano je prokomentirao.

Dalibor Petko kao Željko Bebek, Bijelo Dugme

Za dobar nastup obećao je da će iz pete potegnuti, samo da Bebek dođe na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Pozornica, ples, specifična frizura i upečatljiva odjeća pridonijeli su ukupnom dojmu njegove izvedbe.

Dalibor Petko kao Željko Bebek, Bijelo Dugme

Kako bi dodatno dočarao atmosferu i uživio se u ulogu zavodljivog Bosanca Dalibor Petko se pobrinuo pripremiti bureke za članove žirija. Doduše, dao je samo ženskim članicama, ali nadamo se da to neće utjecati na bodove kod muškog dijela žirija.

Burek TLZP s4ep2Nakon prošlotjedne izvedbe Colonije Petko je završio na visokom trećem mjestu naše bodovne ljestvice. Pred njim je bio zadatak opravdati poziciju pri vrhu ovim rock sevdahom. Je li u tome uspio komentirajte na našim društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.