Ove nedjelje transformacije showa ”Tvoje lice zvuči poznato” bit će više nego zanimljive. Naši se kandidati već na veliko pripremaju za nastup u kojem će pokazati što su sve naučili tijekom napornog tjedna.

Dalibor Petko kao Las Ketchup

U petoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznatoDalibor Petko utjelovljuje španjolsku grupu Las Ketchup. To su tri sestre najpoznatije po hitu ”The Ketchup Song” koji je mnogima poznatiji pod nazivom ”Asereje”.

Dalibor Petko kao Las Ketchup

Petko je rekao kako koreografija sama po sebi nije jako zahtjevna, ali se ponavlja nebrojeno puta. ”Cijelo vrijeme plešemo nas tri cure i ti se ne možeš izvući na neki free style”, podijelio je s nama.

Nives Celzijus kao Olivia Newton John

Petkova prijateljica Nives Celzijus postaje Olivia Newton John. Nives nije pokazala oduševljenje ovim zadatkom, tvrdeći kako je Olivia za njudosadnjikava, presladunjava, prelignjasta te muzički neinteresantna”.

Nives Celzijus kao Olivia Newton John

Olivia ima nježni dječji glas i ne mogu upotrebljavati svoj glas. Pjevat ću poluglasom, nekim tankim glasićem što mi nije jednostavno jer to ne mogu tako dobro kontrolirati”, prokomentirala je Nives Celzijus koja će nastupiti s pjesmom ”Physical”.

Nives Celzijus kao Olivia Newton John

Kako se ona, ali i ostali kandidati pripremaju i što rade na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.