U novoj epizodi najzabavnijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznatoDalibor Petko postaje reggae grupa Inner Circle. Njihove najpopularnije pjesme su ”Bad Boys” i ”Sweat”, široj javnosti poznatija kao ”A La La La La Long”. Upravo će tu pjesmu Petko izvesti.

Dalibor Petko kao Inner Circle

Dalibor Petko postaje Jamajčanin Jacob Miller. Ta njega to ne predstavlja veliki šok. ”Mislim da su svima nama te promijene karaktera koje dobijemo na gljive najneobičnije. Taman se ufuraš da si nešto, a poslije toga imaš nešto si potpuno drugo.”, objasnio nam je ovaj radijski i televizijski voditelj.

Dalibor Petko kao Inner Circle

Petko je svjestan da svaka osoba i transformacija koju dobije zahtjeva posebnu pripremu. ‘‘Svi su oni različiti karakteri. Kaj sad? Probao sam i gore stvari pa sam preživio”.

Dalibor Petko kao Inner Circle

Kako kaže nema zahtjevnu koreografiju. To je više opuštena atmosfera, gdje se svi nalaze na plaži, mašu i uživaju. Za razliku od toga pjevački nije toliko lako. Tijekom cijele izvedbe ima vrlo specifičnu melodiju. ”Ništa normalno ne kaže”, našalio se Petko.

Dalibor Petko kao Inner Circle

Ovaj je kandidat showa ”Tvoje lice zvuči poznatousporedio ovaj nastup s prethodnima. ”Čini mi se da je lakše nego zadnja tri puta. U petoj epizodi sam imao tekst na španjolskom i plesanje na stolu, u šestoj epizodi bio sam Mory Kante i to je bila moja prva transformacija u osobu druge boje kože. Znači maska je trajala šest sati i pjevao sam tekst na nekom nerazumljivom jeziku”.

Nastavio je: ”Nakon toga dobiješ Amy koja je boginja što se tiče izvedbe i prepoznatljiv lik. I onda kad dobiješ Inner Circle si presretan. Bude ti odlično! Pjevam na engleskom i nosim natikače. Hvala ti gljivo!”, objasnio nam je.

Dalibor Petko kao Inner Circle

Koji od posljednja tri nastupa Dalibora Petka je vama bio najdraži i što mislite hoće li ovom novom izvedbom hita Inner Circle nadmašiti sve dosadašnje transformacije komentirajte nam!

Dalibor Petko kao Inner Circle

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.