Dalibor Petko u sedmoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” postaje osebujna kantautorica Amy Winehouse. Donosimo kako se priprema, čega ga je strah, a što ga uveseljava!

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Amy Winehouse bila je britanska pjevačica svima poznata po svom specifičnom vokalu i neuobičajenom životnom stilu. Njena glazba bila je prožeta R&B, soul i jazz zvucima, a ova je velika pjevačica preminula u 28 godini života.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Jako me strah. Ova točka mi je do sada pjevački najzahtjevnija. Žena je legenda”, komentirao je Petko kojem nije svejedno izvesti njenu pjesmu.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Petko je dodao: ”Amy je imala je osebujan način života koji je bio prožet s razno raznim stvarima, s druge stane ona nije više među nama. Želim joj odati poštovanje. Pokušat ću biti miran, a opet nemiranMislim da bi se Amy to svidjelo”.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Ovaj je televizijski i radijski voditelj naglasio kako ga je najviše strah pjevanja, ali u ovom nastupu nešto mu je osobito zanimljivo. ‘‘Amy je bila jako, jako mršava. Ja nisam!”, kroz smijeh je rekao.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Petko će izvesti pjesmu ”Valerie”, a kako će izgledati njegova odjevna kombinacija, šminka, frizura i kako će se on snaći na visokim potpeticama imat ćemo priliku vidjeti u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.