Nakon prošlotjedne izvedbe Prljavaca, Dalibor Petko ovoga se puta transformirao u španjolski trio fantastiko Las Ketchup i ponovno nas dobro nasmijao.

Petko se vratio ženskoj transformaciji što je za njega bio pun pogodak! Vidjeli smo ga u ulozi jedne od tri sestre grupe Las Ketchup. ”Oduvijek mi je bila želja popeti se na stol u minici!” našalio se prije nastupa.

Dalibor Petko kao Las Ketchup

Petko je izveo čuvenu plesnu koreografiju koje se sigurno sjećate, a što se tiče teksta rekao je da ga je znao od prije, no više je nagađao nego pjevao točne riječi. Obzirom na to da je pjesma na špaljolskom nije bilo jednostavno naučiti cijeli tekst.

Dalibor Petko kao Las Ketchup

Petko je izveo pjesmu ”Asereje” koja je objavljena 2002. godine i tada je postigla nevjerojatan uspjeh. Debi album grupe ”Las Ketchup” pod nazivom ”Hijas del Tomate” prodan je u preko 12 milijuna primjeraka diljem svijeta. Međutim, nakon toga popularnost im se gasi, drugi album nije postigao isti uspjeh. Grupa nije objavila niti jednu pjesmu još od 2006. godine.

Dalibor Petko kao Las Ketchup

Kako se vama svidio Petko u haljinici i je li i vas dobro nasmijao komentirajte na našim društvenim mrežama.

Dalibor Petko kao Las Ketchup

Do novih nastupa pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.