Dvije Fergie i jedan will.i.am bili su na pozornici showaTvoje lice zvuči poznato”. Svatko je od njih na svoj način, najmaštovitije što je mogao, izveo svoju točku, no možda se netko ipak malo više istaknuo.

Mia Anočić-Valentić, Žanamari Perčić i Filip Dizdar kao Black Eyed Peas

U prethodnoj, trećoj po redu, sezoni showa ”Tvoje lice zvuči poznatoŽanamari Perčić utjelovila je Fergie. Žana je smatrala kako su vokalno slične, pa joj pjevački dio nije predstavljao problem.

U zanimljivoj odjevnoj kombinaciji Žanamari je dobila dozu ženke zločestoće koju je dobro iskoristila!

Žanamari Perčić kao Fergie, Black Eyed Peas

Jedini muškarac u TLZP koji je utjelovio nekog člana popularne grupe Black Eyed Peas bio je Filip Dizdar. Kao i Žanamari i on je bio kandidat prošle sezone.

Filip je iz svojih power balada prešao u hip hop vode, a toliko se uživio u ulogu da je vjerno izimitirao svaki dio koreografije.

Filip Dizdar kao Black Eyed Peas

Šećer na kraju TLZP transformacija u američki je hip hop sastav iz Los Angelesa Black Eyed Peas bila je Mia Anočić-Valentić.

Mia se veselila ovoj izvedbi, a najviše ju je fascinirao ples. To se dalo vidjeti i na pozornici, jer je ova mlada glumica dala sve od sebe.

Mia Anočić-Valentić kao Fergie, Black Eyed Peas

Žanamari Perčić, Filip Dizdar ili Mia Anočić-Valentić tko bi, po vašem mišljenju, bio najbolji član Black Eyed Peasa?

Mia Anočić-Valentić, Žanamari Perčić i Filip Dizdar kao Black Eyed Peas

Komentirajte nam i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.