Daniel Bilić postao je mladi pjevač i skladatelj Rag’n’Bone Man. Ovo je Danielova jedanaesta transformacija u hit showu ”Tvoje lice zvuči poznato”, a zasigurno i jedna od najozbiljnijih.

Daniela je čekala prava transformacija u punom smislu te riječi. Za potrebe ove uloge morao je pustiti kosu, bradu, dobiti pokoju tetovaži i poprilično se udebljati. Provjerite što je ekipa iz šminke rekla o tome! 

Daniel je komentirao Rag’n’Bone Mana kojeg iznimno poštuje. ”Totalno je fora lik. On je Britanac koje je odrastao bez telke i slušao je blues. U njegovom glasu se čuje ta stara delta Mississippija”, komentirao je oduševljen svojom novom ulogom.

Daniel Bilić kao Rag'n'Bone Man

Iako je do sada često imao zabavne i smiješne transformacije ovaj je radijski voditelj vrlo ozbiljno pristupio svom novom zadatku. Njegova glazbena trenerica Ivana Husar Mlinac pohvalila ga je rekavši: ”Imaš najbolji osjećaj za frazu. To je nešto što se najteže uči”.

Daniel Bilić kao Rag'n'Bone Man

Daniel je izveo nevjerojatno emotivan nastup. Pjesmom ”Human” koja govori kako svi imamo svoje probleme, ali smo povrh svega toga ipak ljudi.

Daniel Bilić kao Rag'n'Bone Man

U pjesmi koja promiče jaku poruku Daniel nije imao koreografiju, što ga je u početku veselilo, no ipak: ”Skužio sam da se ne mogu sakriti iza plesača, koreografije, nego ću zaista morati otpjevati kako spada”.

Daniel Bilić kao Rag'n'Bone Man

I to je zaista učinio! Poslušajte još jednom nastup Daniela Bilića i komentirajte nam je li ovo njegova najbolja izvedba i je li i na vas prenio prekrasnu i dirljivu energiju.

U iščekivanju smo još dva nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.