Popularna grupa Magazin već je četvrtu sezonu showa ”Tvoje lice zvuči poznatoodabir gljive za naše kandidate, odnosno kandidatkinje.

Magazin TLZPhr

U prvoj sezoni najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato Magazin je utjelovila Jasna Palić-Picukarić. Ova kazališna, filmska i televizijska glumica nastupila je s pjesmom ”Kokolo”. Njenim smo se zvjezdanim transformacijama divili iz nedjelje u nedjelju.

U drugoj sezoni showa čast da se transformira u splitsku grupu Magazin pripala je, također glumici, ali i pjevačici, Maji Posavec. Maja je pjevala Svileni”, a svojom nas je zaraznom energijom natjerala na ples.

Treća sretnica bila je Lana Jurčević koja je utjelovila pjevačicu Andreu Šušnjaru. Lana je zbog tog zadatka postala plavuša, a tada joj je bilo prvi put  da utjelovljuje nekoga s domaće glazbene scene.

Posljednja natjecateljica, tekuće sezone, showa ”Tvoje lice zvuči poznato” koja je utjelovila Magazin je Mia Anočić-ValentićMia je pjevala ”Sve bi seke ljubile mornare”.

Nastup za Oscara, kako je Sandra Bagarić komentirala, osigurala je Mia svojom transformacijom u Ljiljanu Nikolovsku.

Mia Anočić-Valentić kao Magazin

Magazin je osnovan davne 1979. pod imenom ”Mladih batala”, kasnije je promijenio ime u grupe u ”Dalmatinski magazin”, da bi naposljetku ostao samo ”Magazin”.

Mario Roth kao Danijela Martinović

Mario Roth kao Danijela Martinović

Brojna poznata imena domaće estrade započele su svoju karijeru upravo kao vokali Magazina. To su Majda ŠoletićMarija Kuzmić, Ljiljana Nikolovska, Danijela MartinovićJelena Rozga Ivana Kovač.

Bojan Jambrošić kao Jelena Rozga

Bojan Jambrošić kao Jelena Rozga

Trenutno je Andrea Šušnjara vokal sastava,no, tko bi po vašem mišljenju bio najbolji vokal od naše četiri dame koje su utjelovile ovu fenomenalnu glazbenu skupinu komentirajte na našim društvenim mrežama.

Magazin TLZPhr

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.