U svakoj sezoni showa ”Tvoje lice zvuči poznatoimali smo po jednog kandidata ili kandidatkinju koji su utjelovili popularnu pjevačicu Jelenu Rozgu. Neki su joj bili sličniji, neki malo manje no prisjetimo se svih nastupa.

Prva Rozga u showu ”Tvoje lice zvuči poznatobila je Jasna Palić-Picukarić. Ona je izvela tada megapopularan hit ”Bižuterija”, a Jelena je bila četvrta članica žirija. Njeni osmjesi odobravali su ovu izvedbu.

U drugoj sezoni imali smo prvu mušku transformaciju u Rozgu. Nju je utjelovio Saša Lozar koji je bio i pobjednik druge sezone ovog glazbeno-natjecateljskog showa. Saša se u srebrnom kombinezonu pokušao što više približiti ovoj pjevačici.

U prošloj, trećoj po redu, sezoni showaTvoje lice zvuči poznato” nastavili smo s tradicijom muških transformacija u Jelenu Rozgu, koja nas prati sve do zadnje sezone. Matteo Cetinski kao Jelena Rozga sve je dobro nasmijao.

Posljednja, ali kako se kaže, ne najmanje vrijedna, Rozga bio je u prošlonedjeljnoj emisiji Bojan Jambrošić. Bojan je, jednako kao i Jasna, imao dosta nezahvalan zadatak s obzirom da je Jelena sjedila u žiriju. Iako se bodovima ne može pohvaliti Bojan je Rozginu pjesmu ”Razmažena” donio na poseban, drugačiji način.

Rozga x4

Tko je od ove četvorke najbolje utjelovio Jelenu ne zaboravite komentirati na našim društvenim mrežama –  FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.