Treći hologram u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nam Ivana Mišerić. Njena transformacija u Justina Timberlakea i Michaela Jacksona ponovno će nas podsjetiti na čari nove tehnologije i dvostrukog nastupa.

Ivana Mišerić kao Justin Timberlake

Prvi hologramski nastup imao je Bojan Jambrošić. On je postao Doris Dragović i Jacques Houdek. Predstavio se pjesmom ”Ima nešto u tome” i tim je nastupom zaslužio pobjedu!

Drugi hologram vidjeli smo zahvaljujući Ani Gruici. Ova je lijepa glumica utjelovila dva Splitska velikana Borisa Dvornika i Olivera Dragojevića. Ana je također u toj emisiji pobijedila.

Dale, pred Ivanom Mišerić veliki je pritisak. Pjesmom ”Love Never Felt So Good” izvest će duet Justina Timberlakea i Michaela Jacksona. ”Dupli izazov! Bila sam Britney Spears u prošloj, sad sam bivši dečko. Samu sebe sam dejtala!” zaključila je Ivana.

Ivana će na pozornici showa stupiti u liku Justina Timberlakea, dok ćemo njezinu transformaciju u kralja popa, Michaela Jacksona, vidjeti hologramski prikazanu.

Ivana Mišerić kao Justin Timberlake i Michael Jackson

Michael Jackson je bio totalni čudak i to mi se sviđa! To stvarno moram vrhunski plesati, vrhunski pjevati, imati vrhunsku masku, biti i kralj popa i Justin!”, rekla je ushićeno.

Ivana Mišerić kao Justin Timberlake i Michael Jackson

Ivana je najavila brutalan nastup, a hoće li pjesma ”Love Never Felt So Goodu njenoj interpretaciji doista tako zvučati provjerite od 20:00 sati na Novoj TV.

Ivana Mišerić kao Justin Timberlake i Michael Jackson

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.