Jedanaesta epizoda zabavnog transformacijskog hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato” bila je puna šarenih i zabavnih nastupa. Nadomak smo finalnoj emisiji, a već ćemo sljedeće nedjelje saznati imena četvero finalista!

Kandidati 4. sezone TLZP

Međutim, idemo po redu. Pobjednik jedanaeste TLZP epizode je Mario Roth koji je hologramskim prikazom dueta Montserrat Caballé i Freddieja Mercuryja sve očaraoSjajnom izvedbom pjesme ”Barcelona” u isto nas je vrijeme zapanjio i nasmijao.

Na bodovnoj se ljestvici iza njega našao Daniel Bilić. Za njega je bila ovo vrlo velika transformacija koju je ozbiljno shvatio i tako joj pristupio od samog početka. Daniela smo vidjeli kao Rag’n’Bone Mana, a čuli smo veliki hit ”Human”.

Na trećem mjestu našla se velika TLZP boksačica Nives Celzijus koja je utjelovila Rockyja Balbou pjesmom ”Eye Of The Tiger”. U ulozi Sylvestera Stallonea Nives je prva natjecateljica showa ”Tvoje lice zvuči poznato” koja je pjevala i boksala u isto vrijeme!

Bojan Jambrošić postao je opaka žena u liku pjevačice grupe En Vogue s pjesmom ”Don’t Let Go”. Bojanova maska je toliko zaintrigirala pridruženog člana žirija Marka Tolju da je prokomentirao: ”Brate Bojane, na što ti ličiš?”.

Mia Anočić-Valentić nastupila je kao jedan od najvećih glazbenika svih vremena – Michael Jackson. Pjesmom ”Black Or White” dokazala je kako osim što je talentirana glumica, da je jednako sjajna pjevačica i plesačica.

Dalibor Petko izveo je najzabavniju točku jedanaeste TLZP epizode. Njegova transformacija u Lidiju Bačić sve je dobro nasmijala, a pjesma ”Viski” i plesna koreografija bile su za pamćenje.

Ivana Mišerić uprizorila je scenu iz fimla Briljantin. U tome joj je pomogao i koreografski trener Igor Barberić. Njezina transformacija u Sandy, odnosno Oliviu Newton John oduševila je žiri.

Na posljednjem se mjestu naše TLZP tablice našla Ana Gruica. Ovoga puta vidjeli smo je u liku izvođača njemačke skupine Dschinghis Khan, a dočarala je njihov nastup s Eurosonga 1979. godine.

Slažete li se s bodovnim poretkom i jeste li u iščekivanju nove predfinalne epizode popularnog showa ”Tvoje lice zvuči poznatokomentirajte na našim društvenim mrežama! Ne poropustite zaviriti i u našu fotogaleriju!

Ana Gruica kao Dschinghis Khan

Ana Gruica kao Dschinghis Khan

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.