Dva miljenika publike i društvenih mreža postali su Prlja iz provokativnog riječkog benda ”Let 3”, radi se o Mariju Petrekoviću koji je u prvoj sezoni showa ”Tvoje lice zvuči poznato utjelovio Prlju i Nives Celzijus koja je isto to napravila, samo u četvrtoj sezoni.

Nives Celzijus i Mario Petreković kao Let 3

Ja sam bio Prlja i ti si. Ti i ja imamo napokon nešto zajedničko’‘ komentirao je drama coach Petreković dok se pripremao s Nives za njenu točku u devetoj epizodi hit showa.

Iako je pokvarila imidž zgodne i atraktivne žene Nives je ponovno izvela nastup za pamćenje. Energija koju je prenijela pjesmom ”Ero s onoga svijeta” bila je kao s koncerta ovih osebujnih Riječana.

Nives Celzijus kao Let 3

Prije ove transformacije Nives je pobijedila kao Ylvis, zbog toga kada joj je gljiva dodijelila dečke iz ”Let 3nije bila osobito sretna. ”Da sam dobila u bilo kojem drugom trenutku tu transformaciju bila bi puno više oduševljena. Dobijem sve nekakve urbane alternativce. Sve što je kontra od mene”, komentirala je Nives koja se prije nastupa nije susretala s glazbenim opusom grupe ”Let 3”.

Međutim, Petreković je također odradio izvrstan nastup u prvoj sezoni showa ‘‘Tvoje lice zvuči poznato”. Zanimljivo je kako je to bila njegova prva transformacija ikad jer se odvila čak u prvoj epizodi.

Mario Petreković kao Let 3

Mario je izveo pjesmu ”Profesor Jakov” koja je puno mirnija i staloženija u odnosu na izvedbu Nives Celzijus. No jednako kao i Nives na pozornici se pojavio specifičnog modnog izričaja.

Nives Celzijus i Mario Petreković kao Let 3

Kojem kandidatu po vašem mišljenju bolje stoje brkovi i tko bi se bolje uklopio u Let 3 komentirajte na našim društvenim mrežama!Nives Celzijus i Mario Petreković kao Let 3

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.