Čakovčanin Bojan Jambrošić svoju profesionalnu pjevačku karijeru započinje 2009. godine pobjedom u jednom talent showu nakon kojeg izdaje svoj prvi album „Bolji od ljubavi“ s kojim postiže zlatnu nakladu.

Dosad je Bojan ostvario brojna glazbena postignuća: nominaciju za Porin 2010. godine u kategoriji novog izvođača, osvajao je nagrade na festivalima poput CMC (najbolja pjesma po odabiru publike 2010.), Ohrid Fest – Makedonija (najbolji novi izvođač 2011.), Melodije Mostara (2012.). Pobjednik je Međimurskog festivala 2012., a 4. mjesto osvojio je na Sunčanim skalama 2010. u Crnoj Gori.

Snimio je više od deset videospotova za svoje singlove, a 2009. je nastupio kao predgrupa popularnoj skupini Backstreet Boys u Areni Zagreb. Projektom „Glazbom protiv nasilja među djecom i mladima“ u posljednje dvije godine uz Lamiju Belošević i Dalibora Petka posjetio je više od 50 odgojno-obrazovnih ustanova, a sudjelovao je i u brojnim humanitarnim akcijama i koncertima.

Svoj glazbeni talent Bojan je obogatio i kazališnim daskama te je tako sudjelovao u četiri mjuzikla. 2011. započinje nastupom u mjuziklu „Footloose“ koji je osvojio Nagradu hrvatskog glumišta za najbolje redateljsko i koreografsko ostvarenje. S „Footlooseom“ ima više od 50 uspješnih nastupa u SC-u Zagreb kao i na većim pozornicama diljem Hrvatske.

2013. u mjuziklu „Les Miserables“ utjelovljuje lika Mariusa, a broji nastupe pred prepunom Arenom Varaždin, splitskim Prokurativama. 2015. mjuziklom „Legenda Ružice grada“ u GK Komedija, pod redateljskim vodstvom Roberta Boškovića, zaradio je odlične kritike za ulogu vlastelina. 2015. u mjuziklu “Božićna želja” u GK Žar ptica, osim glavne uloge Bojan potpisuje i glazbu i animacije. 2013. godine počinje snimati i videospotove svojih akustičnih nastupa, a 2015. u suradnji s producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem izdaje singl „Dopusti“ s kojim najavljuje novi zvuk.  2016. godine nastavlja s izradom trećeg albuma.

Bojan Jambrošić