Bojan Jambrošić priredio je nastup za naježiti se. Njegova izvedba dueta Jacques Houdeka i Doris Dragović bila je toliko emotivna, iskrena i stvarna da je Bojan naposljetku zaslužio titulu pobjednika četvrte epizode showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Po prvi put u ovoj sezoni imali smo priliku vidjeti hologramski prikaz. Pjesma ”Ima nešto u tome” koja je odmah po objavljivanju osvojila srca publike,a bila je i as u rukavu našeg Bojana.

Bojan Jambrošić hologram Jacques Houdek i Doris Dragović

Dio pjesme koji pjeva Doris Dragović bio je prikazan na hologramu, dok je Bojan pred publikom, žirijem i samim Jacquesom Houdekom izveo njegov dio pjesme. Bojanova transformacija Jacquesa je ostavila bez teksta.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek

Prvo kad sam ga vidio da izlazi pomislio sam: majku mu, ljepši je od mene, ne može! Nemam riječi! Teško mi je komentirati kako si pjevao Jacquesa, jer neobično mi je to, kao da sam cijelo vrijeme gledao sebe.”, komentirao je Jacques.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek pobjednik

Bojan kao pobjednik ima pravo odabrati udrugu po izboru kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati iznos od 10 tisuća kuna. Odabrao je Udrugu Murid iz Čakovca, to je Međimurska Udruga za Ranu Intervenciju u Djetinjstvu.

Bojan Jambrošić pobjednički nastup

Što će Bojan i ostali kandidati utjeloviti u sljedećoj emisiji ne propustite doznati na našoj službenoj stranici. Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.