Svi smo već upoznati da nepredvidljiva gljiva može utjecati na sveukupni poredak naših kandidata na bodovnoj tablici showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Bojan Jambrošić kao Omi

Upravo se to dogodilo Bojanu Jambrošiću koji je u prvoj emisiji utjelovio, nažalost preminulog makedonskog slavuja, Toše Proeskog. Tada se nalazio na zlatnoj sredini tablice. U drugoj transformaciji Bojan je bio Jelena Rozga koja je ujedno bila četvrta članica žirija. To mu nije olakšalo zadatak.

Bojan Jambrošić kao Omi

Transformacija u Jelenu nije mu najbolje legla i trenutno se nalazi na začelju tablice. No s posljednjeg mjesta na tablici Bojan Jambrošić uzvraća udarac s transformacijom u jamajačkog pjevača Omija.

Bojan Jambrošić kao Omi

Zbog Omija će po prvi put proći proces tamnjenja kože. ”Znam samo jednu njegovu pjesmu, hvala Bogu da sam dobio upravo tu pjesmu”, rekao je Bojan koji će izvesti ”Cheerleader”.

Bojan Jambrošić kao Omi

Ta je pjesma bila pravi ljetni hit, pa se Bojan tome prilagodio i dodao: ”Stvarno ću se pokušati zamisliti da sam na nekoj plaži i da pjevam osobi svog života i to je to!”

Bojan Jambrošić kao Omi

Nadamo se da će uspjeti u tom naumu, a kako njemu i ostalim kandidatima idu pripreme pratite na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.