Bojan Jambrošić u finalu je hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Svojim je emotivnim i iskrenim transformacijama uvijek donosio posebnu atmosferu na pozornicu showa. Već u prvoj epizodi u kojoj je nastupio kao makedonski slavuj Toše Proeski najavio je da od njega možemo puno očekivati.

U drugoj epizodi Bojana nije dočekao lak zadatak. Utjelovio je Jelenu Rozgu i to pred samom Jelenom, koja je bila pridružena članica žirija. Činjenica da je Rozgu ostavio bez teksta govori sama za sebe.

Nakon druge transformacije Bojan se našao na začelju tablice, no s posljednjeg mjesta na tablici Bojan Jambrošić uzvratio je udarac s transformacijom u jamajačkog pjevača Omija.

Nevjerojatan, sjajan, fantastičan i iskren nastup Bojan je izveo u četvrtoj epizodi, kojom se i proslavio. Tada smo po prvi puta imali priliku vidjeti hologramski prikaz s kojim je i pobijedio. Bojan je utjelovio duet Jacques Houdeka i Doris Dragović.

U petoj epizodi gljiva je za njega odlučila da postane Nina Badrić. Bojan je izveo pjesmu ”Takvi kao ti”, a tada je komentirao kako je on dobrica iz te pjesme.

S transformacijom u Roberta Bella iz grupe Kool And The Gang i pjesmom ”Fresh” Bojan se predstavio u šestoj epizodi. Žiri ga je pohvalio da je to njegov najbolji nastup do tada.

U brku Miše Kovača Bojan je nastupio u sedmoj epizodiMini koncertom pjesama ”Ako me ostaviš” i ”Drugi joj raspliće kosuBojan Jambrošić utjelovio je veliku legendu te u potpunosti prenio atmosferu s Mišinih koncerata.

Zahtjevan zadatak Bojan je imao i u sljedećoj epizodi u kojoj je utjelovio Zoricu Kondžu koja je bila u žiriju. Kako je ova diva hrvatske glazbene scene prokomentirala Bojana provjerite ovdje!

U devetoj epizodi Bojan Jambrošić utjelovio je američkog kantautora jednog od najpopularnijih i najutjecajnijih imena glazbene scene – Princea. Sjajna maska, Bojanova imitacija i odlična koreografija pridonijeli su na posebnoj uvjerljivosti njegovog nastupa.

Jubilarna epizoda za Bojana Jambrošića bila je posebnapostao je kraljica ekstravagancije Josipa LisacBojan je nastupio pjesmom ”Danas sam luda”.

Bojana Jambrošića vidjeli smo u jedanaestoj epizodi u liku pjevačice grupe En Vogue s pjesmom ”Don’t Let Go”. Ovo je za Bojana bila zahtjevna uloga, a rekao je: ”Nisam znao da je opet toliko komplicirano. Ja bih rekao da se spojila Beyonce, Mariah i Christina Aguilera u jedno”.

U prošloj, predfinalnoj emisiji zabavnog glazbenog showaTvoje lice zvuči poznatoBojan je pobijedio kao Ed Sheeran. Sve je oduševio nastupom s pjesmom ”Thinking Out Loud”, a njegova koreografija bila je nevjerojatna. Čak se toliko svidjela Daliboru Petku da je odlučio zaplesati s njim!

Bojan je svojim nastupima izborio ulazak u veliko finale u kojem će utjeloviti irski sastav The Cranberries. Očekujemo njegovo najzlatnije izdanje do sada!

Bojan Jambrošić kao The Cranberries

Ne propustite ove nedjelje od 20:00 sati na Novoj TV doznati ime pobjednice ili pobjednika četvrte sezone hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.