Pobjednik predfinalne epizode Bojan Jambrošić osigurao si je put u veliko finale showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Sigurni smo da je izveo sjajan nastup, a je li bio bolji njegov nastup tijekom emisije ili pobjednički još ne možemo odlučiti.

Naime, Bojan je nastupio kao pretposljednji kandidat i svojim je nastupom sve zapanjio. Izveo je pjesmu Ed SheeranaThinking Out Loud”, a u koreografiji je sudjelovala i prekrasna plesačica Helena Janjušević.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran

Njih su dvoje izveli emotivan, dirljiv i čaroban nastup koji je dijelom i pomogao Bojanu da dođe do pobjede i dobije šansu u finalu se boriti za titulu najboljeg ili najbolje četvrte sezone najgledanijeg i najzabavnijeg showa.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran

Međutim, za sve one koji su nakon proglašenja pobjednika ugasili svoje male ekrane i nisu ostali do kraja uz sinoćnju epizodu showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosimo nešto što niste smjeli propustiti!

To je pobjednički nastup Bojana Jambrošića koji je izveo s jednom drugom Helenom. Radi se o Heleni Paparizou, odnosno o našem Daliboru Petku koji ju je utjelovio.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran pobjednički nastup

Njih su dvojica izveli takav nastup da su ostali natjecatelji hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato” doslovno plakali od smijeha!

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran pobjednički nastup

Zanima nas koji je nastup po vašem mišljenju bolji i zabavniji i kako komentirate našu finalnu četvorku hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato” pišite nam na društvenim mrežama.

Finalisti tlzphr

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.