Novost koju do sada nikada prije nismo imali priliku vidjeti je hologram. Upravo nam to donosi četvrta epizoda zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek i Doris Dragović

Sreću ili nesreću, kako se pokaže, da prvi ima čast pokazati što je hologram pripala je pjevaču Bojanu Jambrošiću. On ima čak dvije transformacije i to u Jacquesa Houdeka i Doris Dragović.

Bojan Jambrošić kao Doris Dragović

Bojanovu transformaciju u Doris vidjet ćemo kao hologramski prikaz na pozornici, dok će se on fizički na pozornici pojaviti transformiran u Jacquesa.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek

Za mene je sve ovo jedan veliki zalogaj zbog toga što ih oboje cijenim kao vokale i kao osobe. To je dva u jednom, a uz sve to hologram je novost ove sezone. Imam veliku tremu zbog toga”, rekao nam je Bojan.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek

Najprije se pripremao za Doris i, kako kaže: ”Zanimljivo je sebe vidjeti kao Doris. Morat ću skinuti njenu boju glasa i graciozne pokrete”.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek

Cijeli mu nastup zasigurno neće olakšati činjenica da će Jacques Houdek biti u žiriju, no Bojan je ovaj zadatak shvatio kao izazov i potpuno je predan pripremama.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek i Doris Dragović

Hoće li Bojan uspjeti u najboljem svjetlu dočarati duet ‘‘Ima nešto u tome” ostaje nam za vidjeti. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.