Uspoređujući s drugima Bojan Jambrošić danas je ima najteži zadatak od svih kandidata. Transformacija u Jelenu Rozgu, koja je gostujuća članica žirija dokazala je kako gljiva nije blagonaklona prema njemu.

Iako je Bojan rekao da se ide zabaviti, ovo mu zasigurno nije jedan od lakših zadataka. ”Nadam se da me Rozga neće manje voljeti od ovog trenutka”, našalio se Bojan koji je prije nastupa komentirao: ”Bojim se da ne pomisli što ovaj sad izvodi od mene, tako da ću se potruditi biti minimalistički, a opet da ne bude premalo”.

Bojan Jambrošić kao Jelena Rozga

Lik Jelene Rozge imali smo priliku već nekoliko puta gledati u showu kroz fantastične transformacije kandidata. Bojan ju je utjelovio s pjesmom ”Razmažena”, a prethodno je poradio na Rozginoj sramežljivosti.

Bojan Jambrošić kao Jelena Rozga

Ja sam ostala bez teksta!”, bio je jedini komentar Jelene Rozge na Bojanovu izvedbu. Je li to bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu pokazat će ocijene na kraju emisije.

Bojan Jambrošić kao Jelena Rozga

Kako se vama svidio ovaj nastup komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr.